Γυαλιά ηλίου 2020 – Τι θα πρωταγωνιστήσει

gualia iliou 2020

Γυαλιά ηλίου 2020 – Τι θα πρωταγωνιστήσει

Το νέο έτος πλησιάζει και σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους οι τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020. Ενημερωθείτε λοιπόν για το ποιες θα είναι  η τάσεις για τη νέα χρόνια στα ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου και αποκτήστε τα καινούργια ζευγάρια που θα ταιριάξουν καλύτερα με το στυλ σας.

Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις οι οποίες θα καθιερωθούν στα γυαλιά ηλίου 2020;

Έχοντας προχωρήσει πολύ πλέον από το στυλ των κλασικών γυαλιών ηλίου Aviator, τα ρετρό υπερμεγέθη γυαλιά και τα γυαλιά ηλίου με καθρέφτες έχουν δημιουργήσει μοντέλα υψηλού στυλ. Έτσι  μας είναι δύσκολο να αναλογιστούμε πως το προηγούμενο διάστημα, όχι πολύ καιρό πριν, θεωρούνταν ριζοσπαστικό το να κατέχει κάποιος περισσότερα από ένα ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Οι περισσότεροι, ειδικά εκείνοι που χρειάζονται και φακούς μυωπίας, έκαναν μια και μόνο αγορά η οποία ήταν σε ουδέτερο στυλ για να ταιριάζει με οποιαδήποτε στυλ και σε κάθε περίσταση.

Στη σημερινή εποχή οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουν περισσότερα από ένα ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Άλλο ζευγάρι χρησιμοποιούμε όταν βρισκόμαστε στη φύση ή όταν κάνουμε κάποιο σπορ και άλλο όταν πηγαίνουμε για δουλειές στην πόλη.  Όλα τα θλιβερά πράγματα που κάνει ο ήλιος στο δέρμα ισχύουν και για την όραση. Ο βασικός λόγος της χρήσης των γυαλιών ηλίου είναι για να προστατέψουν τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ηλίου οι οποίες διεισδύουν στα μάτια μας και προκαλούν σωρευτικές βλάβες, όπως μη αναστρέψιμη εκφύλιση της ωχράς κηλίδας ή ακόμη και καταρράκτη με την πάροδο του χρόνου.

Όμως ο σοβαρός σκοπός των γυαλιών ηλίου δεν σημαίνει ότι οι σκελετοί θα πρέπει να έχουν ένα βαρετό και αδιάφορο στυλ.

Τα γυαλιά ηλίου στις μέρες μας αποτελούν μια επέκταση της εμφάνισης του ατόμου, μια αναπαράσταση της προσωπικότητάς του, και γι’ αυτό  βλέπουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους να αγοράζουν πολλά ζευγάρια ταυτόχρονα.

Σε αυτό έχει συνεισφέρει πολύ η ύπαρξη διαφορετικών brandσ τα οποία μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά γυαλιά ηλίου σε χαμηλές τιμές. Και για γίνει αυτό είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη κανόνων και ελέγχων οι οποία εξασφαλίζουν ότι η ποιότητα των φακών στα γυαλιά αυτά είναι καλή και ασφαλής.

Η ύπαρξη των πολλών brandβοήθησε και στο να ξεφύγουμε από τα λίγα κλασικά μοντέλα, όπως τα Aviatorκαι τα Wayfarers, που κυκλοφορούσαν μόνο από λίγες εταιρείες και να κυκλοφορούσουν μοντέλα που αποτελούν την εξέλιξη αυτών.

Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε τις πιο hot τάσεις για τα γυαλιά ηλίου 2020.

Υπερμεγέθη και ρετρό γυαλιά ηλίου

Πάντα υπήρχαν ρετρό οι επιρροές σχεδόν σε όλες τις συλλογές, αλλά οι σκελετοί οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από τη δεκαετία του 1970 είναι μια βασική τάση για το επόμενο έτος. Αυτό περιλαμβάνει τα ρετρό πλαίσια κυτταρίνης, τα μεγάλα τετράγωνα, τα υπερμεγέθη οβάλ και τα cateyeενώ οι χρωματισμοί είναι πιο γήινοι, στικτοί και ουδέτεροι. Επίσης, θα δούμε να επικρατούν περισσότερο οι φακοί σε πράσινες αποχρώσεις.

Τα γυαλιά μεγάλου μεγέθους με ρετρό στυλ θα είναι μέσα στις τάσεις για τα γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020.

Πώς να το φορέσετε: Τα γήινα χρώματα είναι σχεδόν παγκοσμίως κολακευτικά. Τα γυαλιά με λευκούς, και κρεμέ σκελετούς είναι για μια πιο χαλαρή εμφάνιση.

Τολμηροί χρωματισμοί

Αυτό σημαίνει τα πάντα, από χρώματα νέον μέχρι καθρέφτες και ριζοσπαστικά σχήματα. Ακριβώς όπως τους χρωματισμούς των τελευταίων ετών του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έχουν πλέον αναζωογονηθεί στους κύκλους της μόδας, τα φωτεινά γυαλιά ηλίου είναι τώρα hot. Οι χρωματιστοί σκελετοί κυτταρίνης θα έχουν επίσης το δικό τους χώρο.

Πώς να το φορέσετε: Προσπαθώντας να διατηρήσετε το υπόλοιπο στυλ σας ουδέτερο έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία. Γενικά αυτή η τάση ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση του street-vibe που περιλαμβάνει επίσης φωτεινά print.

 

Επαναπροσδιορισμένα μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου ήταν παραδοσιακά ήταν ο φτωχός συγγενής των γυαλιών κυτταρίνης, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε μια πραγματική ώθηση ώστε να δημιουργηθούν πιο ενδιαφέροντα μοντέλα με χρυσό, ασήμι και ροζ χρυσό.

 

Πώς να το φορέσετε: Τα παγκοσμίως γνωστά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου είναι από τα πιο εύκολα να φορεθούν καθώς συνδυάζονται τόσο με επίσημα όσο και ανεπίσημα ρούχα.

Συμβουλή εμπειρογνωμόνων: Τα γυαλιά τύπου Aviatorθα μετατραπούν φέτος από ένα συνηθισμένο μοντέλο στην πιο hotεπιλογή.

 

Γεωμετρικά σχήματα

Οι σκελετοί με γεωμετρικά σχήματα αναμένεται να φορεθούν το 2020. Γυαλιά ηλίου Τριγωνικά, οβάλ ή με ευθείες και τετράγωνες γραμμές  θα αποτελέσουν κυρίαρχη τάση στα γυαλιά ηλίου 2020

 

Γυαλιά ηλίου μάσκα

Ακόμα μια τάση που έρχεται από το παρελθόν και η οποία έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις διασημότητες.
Πώς να το φορέσετε: Το πιο σημαντικό σημείο αυτής της τάσης είναι ότι επειδή έχει μεγάλο και τολμηρό σκελετό, θα πρέπει να  βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο «κάθεται» σωστά γύρω από το πρόσωπό σας και ότι δεν θα αισθάνεστε άβολα.

Στο peacoxk.com θα βρείτε ανδρικά γυαλιά ηλίου 2020 και γυναικεία γυαλιά ηλίου 2020τα οποία τα φορεθούν τη νέα χρόνια. Αναζητήστε στις σελίδες του Peacoxkγυαλιά ηλίου με ποιοτικούς φακούς σε μοναδικές τιμές.